12-04-11

Dora Spelletjes

dora spelletjes In de categorie van de kinderspelletjes is een groot gedeelte gewijd aan Dora. Een bekent figuur van televisie en wie kent Dora niet? De doelgroep van deze spelletjes valt in een jonge categorie van kinderen die graag op het internet spelletjes spelen. Doordat alle Dora spelletjes op 1 website staan is het niet lang zoeken naar het volgende game, maar kan je een lange tijd spelen voor het spelen begint te vervelen. Je kunt op deze website verschillende Dora spellen spelen, het hoeft niet enkel een puzzel te zijn, maar er zijn nog genoeg andere games waar je veel plezier mee kan beleven als je deze online speelt. Door een leuk kleurboek hoef je ook niet snel naar een ander spel te gaan, maar kan je meerdere kleurplaten in dezelfde game maken voor je klaar bent met het inkleuren van de leukste kleurplaten van Dora. Kom dus ook gezellig meespelen met de leukste online games die je gratis kunt spelen bij de grootste dora spelletjes website.

20:33 Gepost door Johan de Metselaer in Games | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

11-04-11

Kinder spelletjes

kinder spelletjesBen je op zoek naar een leuke kleurplaat voor je kleine dat is er een leuke website waar je kleurplaten kunt terugvinden. Wellicht zoek je meer naar een behendigheids of puzzle website? Een leuk kaart of behendigheids spelletje> Zoek je gratis spelletjes dan ben je aan het juiste adres bij het SpelletjesHuis. Een spelletjes website vooral voor kinderen maar ok met een leuke IQ test voor de wat ouderen onder ons.

Ben je op zoek naar wat actie of is Mahjong spelletje je favoriet, je komt ze allemaal tegen bij het spellenhuis. Racespelletjes, Mario noem ze maar op en ze staan er tussen in het lijstje. Doet een spelletje het even niet, geen nood er is zoveel online dat je makkelijk weer wat nieuws zult vinden. Kinder spelletjes vanaf 2 jaar al aanbevolen en te gebruiken, veel plezier.

 

 

11:45 Gepost door Johan de Metselaer in Games | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook