23-10-11

spelletjes spelen

De favoriete hobby van menig kind en ouder, spelletjes spelen op het internet. Kinder spelletjes, spelletjes voor volwassenen, voor elk wat wils , spannend en altijd weer wat nieuws. Vind je bubble shooter bijvoorbeeld ook zo leuk ? Als je even zoekt dan zie je ontzettend veel gratis spelletjes websites dus je komt altijd aan je trekken. 

Mario, racen of juist oorlogs games, de games zijn eenvoudig te vinden en te bespelen want ze worden vaak gratis aangeboden. Waar heb jij de leukste herinneringen aan? Is het een game op een gamecomputer of juist een ouderwets bordspel. Kaartje leggen nog steeds leuk, of toch maar liever achter de computer kruipen? Hier op Amerone kan het allemaal want hjij bepaald uiteindelijk, toch ?

We laten ons dan ook niet verrassen tijdens het gamen, we spelen rustig door want willen graag hoog op het scorebord komen en doen er alles aan om dat te bereiken. Ga jij met me mee spelen, want het weer is weer troosteloos en je slaapkamer een oase van leuke dingetjes en leuke games welke je op je Nintendo of wat dan ook speelt.

20:31 Gepost door Johan de Metselaer in Games | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.