27-10-11

race spelletjes

race.jpgRace spelletjes zijn er genoeg, maar waar ga jij deze spelen? Inderdaad op internet. Of je nu met een vriendje bent of alleen, een race spel kun je altijd doen als je een internetverbinding hebt. Welke spelletjes ga jij kiezen? Het is goed om daar eens over na te denken, er zijn namelijk veel websites waar de games worden aangeboden:

-        Kies drie websites uit;

-        Kijk welke games jij leuk vindt;

-        Probeer de games en maak een keuze;

-        Ga een game nog beter spelen en probeer een topscore neer te zetten.

Bij de spelletjes gaat het om de snelheid, je moet een bepaalde baan afleggen en als eerste over de finish komen. Je kunt denken aan de auto waar je in kunt rijden, maar je kunt ook een dier als vervoersmiddel kiezen. Er zijn erg veel mogelijkheden, denk ook eens aan Super Mario, ook daar zijn speciale vervoersmiddelen waar je mee over de weg kunt rijden en dan moet proberen als eerste te eindigen. Kun jij ze allemaal inhalen? Het is belangrijk dat je de ruimte hebt als je aan de pc zit zodat je jezelf goed kunt bewegen. Je kunt er zo voor zorgen dat je de auto of net waar je in moet rijden goed op de weg kunt houden. Let daarom goed op wat je gaat doen en zorg dat je als eerste over de streep komt, wie weet wat je dan gaat winnen, extra punten, een mooie beker of mag je dan door naar het volgende level? Je kunt er maar op een manier achter komen en dat is door nu de leuke game op te starten en dan kun je zelf gaan ontdekken wat jouw mogelijkheden gaan zijn met deze games!

Kies nu de race spelletjes waar jij van gaat genieten en probeer zoveel  mogelijk punten te halen. Het is belangrijk dat je de tijd neemt om jezelf goed te concentreren en dan ga je volop aan de slag!

14:04 Gepost door Johan de Metselaer in Games | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

23-10-11

spelletjes spelen

De favoriete hobby van menig kind en ouder, spelletjes spelen op het internet. Kinder spelletjes, spelletjes voor volwassenen, voor elk wat wils , spannend en altijd weer wat nieuws. Vind je bubble shooter bijvoorbeeld ook zo leuk ? Als je even zoekt dan zie je ontzettend veel gratis spelletjes websites dus je komt altijd aan je trekken. 

Mario, racen of juist oorlogs games, de games zijn eenvoudig te vinden en te bespelen want ze worden vaak gratis aangeboden. Waar heb jij de leukste herinneringen aan? Is het een game op een gamecomputer of juist een ouderwets bordspel. Kaartje leggen nog steeds leuk, of toch maar liever achter de computer kruipen? Hier op Amerone kan het allemaal want hjij bepaald uiteindelijk, toch ?

We laten ons dan ook niet verrassen tijdens het gamen, we spelen rustig door want willen graag hoog op het scorebord komen en doen er alles aan om dat te bereiken. Ga jij met me mee spelen, want het weer is weer troosteloos en je slaapkamer een oase van leuke dingetjes en leuke games welke je op je Nintendo of wat dan ook speelt.

20:31 Gepost door Johan de Metselaer in Games | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook