11-12-11

Meiden spelletjes

Voor de meisjes zijn er de speciale meiden spelletjes. Ze kunnen hier komen kijken en zelf kiezen welke spelletjes ze willen spelen. Hierbij kunnen ze bijvoorbeeld kiezen voor Dora of Barbie spelletjes. Je kunt zelf gaan kijken welke meiden spelletjes er zijn, maar ook de jongens komen hier wel eens kijken, dit mag natuurlijk ook. Zij vinden het misschien ook leuk om eens met Dora te spelen of een Barbie aan te kleden, ze kunnen het dan een keer spelen en moeten dan misschien wel hard lachen, ze vinden het dan echt voor meisjes, maar zo zijn er ook spelletjes die echt voor jongens zijn en die meisjes ook wel eens leuk vinden om te spelen.

Kijk daarom zelf maar eens welke meiden spelletjes er voor je zijn en misschien kun je wel leren koken. Je kunt dan iedere dag een nieuw receptje leren en mama ook in de keuken gaan helpen als je het mee kunt maken. Je kunt ook samen boodschappen gaan doen en dan samen gaan bekijken wat je in de keuken kunt maken, door de games die hier worden aangeboden kun je veel leren en kun je mama ook in de keuken helpen als ze zelf niet zoveel zin heeft. Als je samen gaat koken is dat een stuk gezelliger en dan zal mama of papa het ook niet meer erg vinden om in de keuken te moeten staan. Je kunt samen gaan praten of een muziekje aanzetten en lekker mee dansen, tijdens het koken wordt het allemaal heel gezellig!

 

01:49 Gepost door Johan de Metselaer in Games | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

04-12-11

Online spelletjes

Je kunt online spelletjes spelen, maar wil je dan echte jongens spelletjes of alleen voor meisjes? Je zou ook kunnen kijken bij actie spelletjes of spelletjes waarbij je mensen aan moet kleden of juist dieren moet verzorgen. Er zijn zoveel games dat je best de hele dag vrij kunt nemen om alle online spelletjes te gaan ontdekken en dan nog heb je tijd te kort. Daarom kun je maar beter af en toe aan de computer gaan zitten en dan een paar spelletjes doen, het is namelijk niet goed als je de hele dag aan de computer gaat zitten om spelletjes te doen, je kunt pijn krijgen aan de ogen en dat is natuurlijk niet fijn. Denk daarom eens goed na over wanneer je spelletjes wilt gaan doen, het zou kunnen dat je graag wat leuks wilt doen met je vriendjes, dan kun je samen naar de online spelletjes kijken en bekijken welke jullie leuk vinden. Je kunt ook een wedstrijdje doen samen.

Je kunt samen met je vrienden gaan spelen, dit kan binnen en buiten en als het regent kun je aan de pc gaan zitten, er zijn games die je samen kunt doen. Ga daarom eens kijken welke spelletjes je samen kunt doen, je kunt dan een wedstrijdje doen en wie zal het gaan winnen? Doe daarom goed je best en kom er achter wie de beste is met de computerspelletjes.  Het belangrijkste is dat je samen veel plezier gaat maken, ga daarom nu samen spelletjes spelen en heb vooral veel plezier, het spel dat je dan het leukste vindt kun je dan natuurlijk een paar keer gaan spelen.

 

 

15:40 Gepost door Johan de Metselaer in Games | Permalink | Commentaren (0) | Tags: spelletjes |  Facebook