24-03-11

pokeren

De afgelopen jaren is online poker spelen enorm populair geworden. In waarschijnlijk elk online casino kun je een poker spelen. Maar wanneer je online poker gaat spelen dan zijn er wel enkele aspecten die je niet tegenkomt wanneer je deelneemt aan een echt pokertoernooi. Zo kun je de tegenstanders niet zien en dit is redelijk nadelig. Je weet immers niet of je online poker aan het spelen bent tegen een beginner of juist tegen een gevorderde speler.

Iemand die ook online poker aan het spelen is, is ex-hockeyster Fatima Moreira de Melo. In de pokerwereld wordt deze mooie Nederlandse blondine gesponsord door PokerStars. De laatste tijd ging het live pokeren niet echt goed voor Moreira de Melo. Ondanks dat ging het online poker spelen haar wel goed af, want ze wist eind januari 2011 namelijk tienduizend dollar te winnen in het $109 Toernooi. In heel 2010 verdiende Fatima een totaal bedrag van twintigduizend dollar door online poker te spelen. Begin 2011 wist Fatima – naast de prijs van tienduizend dollar in het $109 Toernooi – ook al een prijs van achtduizend dollar te bemachtigen.

 

10:34 Gepost door Johan de Metselaer in Games, Ontspanning | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

17-03-11

eenentwintigen

Er zijn veel websites waar je de online spelletjes gratis kunt spelen, maar er zijn ook websites te vinden waar je tegen betaling kunt spelen. Het is niet alsof de spelletjes tegen betaling vele malen beter zijn dan de gratis online spelletjes die je kunt spelen dus het beste kun je zoeken naar een site waar je gratis de online spelletjes kunt spelen. Het beste zou natuurlijk zijn als je een site kunt vinden waar je meerdere online spelletjes kunt spelen die je aanspreken. Je wilt immers waarschijnlijk niet dag in dag uit hetzelfde spelletje spelen, want dan gaat het erg vervelen. Het is dan waarschijnlijk ook het leukste om een site te zoeken met meerdere leuke spelletjes zodat je jezelf online uren kunt vermaken met het spelen van spelletjes.

Het vinden van een geschikte site hoeft niet moeilijk te zijn, want de meeste spelletjeswebsites hebben een enorm uitgebreid aanbod aan spelletjes. Als je het leuk vindt om 21en  te spelen is het wellicht een optie om een keertje online eenentwintigen ook wel bekend als blackjack te spelen. Bij online eenentwintigen gaat het er vooral om om maar niet over de 21 te gaan, zelfs al heb je erg beroerde kaarten dan is het wellicht toch verstandig om te passen.

02:37 Gepost door Johan de Metselaer in Games, Ontspanning | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

11-03-11

Online spelletjes spelen

Badugi-Poker.jpgWanneer je een willekeurige site bezoekt waar je spelletjes kunt spelen dan krijg je een overload aan spelletjes over je heen. Deze spelletjes zijn vaak netjes onderverdeeld in categorieën. Zo kun je precies zien welke spelletjes onder jouw lievelingscategorie vallen. Misschien speel je heel graag sportspelletjes, avontuurspelletjes, racespelletjes of actiespelletjes. Of misschien speel je liever puzzelspellen of multiplayer spellen. Wat je ook zoekt: wanneer je er voor kiest om online spelletjes te spelen op een spelletjessite dan vind je het allemaal. Het leuke aan online spelletjes spelen is dat het allemaal gratis is en dat je er heel wat plezier aan kunt beleven.

Wanneer je een spel gekozen hebt uit een categorie dan heb je vaak ook nog de keuze uit meerdere varianten van het door jou gekozen spel. Hier kun je er dus eentje voor kiezen en mocht deze niet bevallen dan kies je natuurlijk even snel een andere variant. Wanneer je online spelletjes gaat spelen dan kun je ook tegen andere mensen spelen met de speciale multiplayer spellen. Het leuke hieraan is dat je het tegen echte mensen op kunt nemen in plaats van tegen een computergestuurde tegenstander. Soms zijn er bij het spelen van online spelletjes ook chats aanwezig zodat je met je tegenstander(s) kunt chatten tijdens het spelen. Natuurlijk moet je dit niet te vaak doen want je wilt uiteraard wel winnen van je tegenstander!

20:36 Gepost door Johan de Metselaer in Games, Ontspanning | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook